O kompaniji

Sertifikacija standarda - Crna Gora

Sertifikuj.me osnovan je kao dio firme Borcert d.o.o.. U saradnji sa firmom Intercert d.o.o. iz Novog Sada, bavi se pružanjem usluga audita, sertifikacije, kao i obuka iz oblasti međunarodnih standarda.

Sertifikati koje Borcert d.o.o. izdaje su u skladu sa akreditovanim međunarodnim sertifikacionim kućama, koje su potpisnici evropskih IAF, EA i MLA Protokola.

Sertifikacione kuće sa kojima Sertifikuj.me saradjuje su međunarodno priznate i prepoznatljive u čitavom svijetu.

Glavna misija naše organizacije je pružanje nepristrasne, transparentne i profesionalne provjere.

  • Mi posjedujemo iskustvo u skoro svim oblastima poslovanja, usled velikog broja sprovedenih provjera
  • Borcert d.o.o. i Intercert d.o.o. angažuju iskusne i stručne provjeravače, kako bi naši klijenti imali profesionalan tretman prilikom realizacije cjelokupnog postupka.
  • Kompanija Borcert d.o.o. je uspješno sertifikovala veliki broj malih i srednjih preduzeća, kao i organizacija koje broje po nekoliko hiljada zaposlenih.
  • Borcert d.o.o. ima veoma širok spektar klijenata, uključujući klijente iz javnog i privatnog sektora, institute, agencije, trgovinske lance, proizvođače, dobrotvorne organizacije, itd.
  • Brend Sertifikuj.me poznat je kao simbol kvalitetno pružene usluge sa konkurentnim cijenama. Naši klijenti imaju povjerenja u naš pristup nadgledanju i unapređenju performansi zaposlenih, efikasnosti i efektivnosti poslovnih procesa, zbog čega zajedno sa nama rade na kreiranju dodate vrijednosti za svoj biznis.
  • Naše usluge provjere usaglašene su sa zahtjevima standarda ISO 17021.
900+

uspješno realizovanih sertifikacija

30+

ocjenjivača iz zemlje i regiona

20000+

međunarodno priznatih standarda