Sertifikacione kuće

TÜV AUSTRIA

TUV Austria osnovana je 1872. godine u Beču i od tada bilježi značajan rast poslovanja. Danas je jedna od vodećih i najvećih sertifikacionih, inspekcijskih i inženjerskih ustanova.

Ova sertifikaciona kuća akcenat stavlja na kontinuiranogobezbjeđivanje kvaliteta i stvaranje novih mogućnosti koje mogu ponuditi svojim klijntima. Od samog osnivanja, osnovni cilj im je fokus na klijenta i nastojanje da se pruži usluga koja je u skladu sa njihovim zahtjevima.

Posjeduju bogato iskustvo i tehničku stručnost koja ih čini pouzdanim partnerom u usmjeravanju vašeg poslovanja ka uspjehu, pa samim tim i ka ostvarenju zacrtanih ciljeva.

Sertifikaciono tijelo TUV Austria nastoji da postane reper na polju pružanja usluga u oblasti sertifikacije, audita i obuka.

Njihova misija odnosi se na održavanje vodeće pozicije u oblastima u kojima posluju, a to postižu na način što se fokusiraju na unapređenje tehnologije sa ciljem da poboljšaju kvalitet usluge, povećaju nivo zadovoljstva klijenata i obezbijede stalno unapređenje načina na koji obavljaju poslovne procese. Takođe, obavezuju se da će pokazivati nepristrasnost, strogu radnu etiku i integritet u pružanju usluga, prilagođenost potrebama i zahtjevima kupaca, da će na adekvatan način upravljati raspoloživim resursima i stvoriti pogodno radno okruženje za sve zainteresovane strane, bez ugrožavanja zdravlja i bezbjednosti svojih zaposlenih, klijenata ili dobavljača.

TUV Austria je akreditovana sertifikaciona kuća koja je ovlašćena da nudi uslge sertifikacije treće strane u skladu sa najrazličitijim međunarodnim i ISO standardima (kao što su ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001, HALAL sertifikacija hrane, ISO 45001, ISO 22000, HACCP sistem za bezbjednost hrane, ISO 50001, ISO 28000, ISO 20000 i mnogi drugi) za hranu, petrohemikalije, cement, mljekarstvo, đubriva, kožu, naftu i gas, energetiku, poljoprivredu, obrazovanje, medicinu, turizam, građevinarstvo, telekomunikacije, hemikalije, rudarstvo i druge industrijske sektore.

Sertifikaciona kuća TUV Austria je na svom zvaničnom sajtu (www.tuv.at) omogućila online provjeru validnosti sertifikata koje posjedujete.

TÜV AUSTRIA Group

TÜV AUSTRIA Campus TÜV AUSTRIA-Platz 12345 Brunn am Gebirge, Tel.: +43 (0)504 54-0, Fax: +43 (0)504 54-6005, E-Mail: anfrage@tuv.at Billing address:Deutschstrasse 10, 1230 Vienna

CERTIND

CERTIND je jedno od najvažnijih rumunskih sertifikacionih tijela koje je osnovano 2003. godine i koje se bavi pružanjem usluga audita, sertifikacije i obuka.

Ovo sertifikaciono tijelo ima veoma veliko iskustvo u upravljanju sistemima menadžmenta, kao i u upravljanju usaglašenosti proizvoda. Sertifikovani klijenti su iz velikog broja evropskih zemalja, kao što su Rumunija, Italija, Srbija, Bugarska, Republika Moldavija, Bosna i hercegovina, Republika Sjeverna Makedonija, Crna Gora, itd. Svi klijenti koji su koristili usluge ove sertifikacione kuće su potvrda da je CERTIND dobar izbor prilikom odabira tijela koje će vam pružiti uslugu sertifikacije sistema menadžmenta.

Misija CERTIND-a je pružanje pomoći u rastu konkurentnosti i poboljšavanju perfiormansi organizacija iz najrazličitijih djelatnosti, sa ciljem da se olakša njihovo brzo prilagođavanje sve češćim promjenama na domaćem i inostranom tržištu.

Principi na kojima se zasniva poslovanje ovog sertifikacionog tijela jesu nepristrasnost, kompetentnost, odgovornost, otvorenost, povjerljivost, pristupačnost i pristup koji se bazira na riziku.

CERTIND S.A.

27-29 George Enescu Str. , Bucharest 1, Romania

RIGCERT

RIGCERT je grčko sertifikaciono tijelo koje je osnovano u Solunu 2012. godine, a koje je aktivno u još nekoliko evropskih zemalja.

RIGCERT se bavi pružanjem usluga obuke, audita i sertifikacije velikog broja međunarodnih standarda, uključujući upravljanje kvalitetom, bezbjednost informacija, upravljanje životnom sredinom, zdravlje i sigurnost na radu, bezbjednost u saobraćaju, kontinuitet poslovanja, i mnogi drugi.

Usluge koje ovo sertifikaciono tijelo pruža imaju za cilj da pomognu organizacijama da pokažu svoju posvećenost u ispunjavanju uslova koji su prihvaćeni na međunarodnom nivou, kao i da zadrže svoju konkurentsku poziciju u izazovnom poslovnom okruženju današnjice.

Usluge koje pružaju na polju sertifikacije sistema menadžmenta uživaju veliko povjerenje javnosti, jer ovo sertifikaciono tijelo veliku pažnju posvećuje odabiru svojih ocjenjivača, koji moraju biti jako profesionalni i nepristrasni.

RIGCERT je akreditovano sertifikaciono tijelo, što dovodi do rasta vrijednosti i samih sertifikata, uliva povjerenje klijentima i obezbjeđuje prepoznatljivost sertifikata širom svijeta.

RIGCERT je akreditovan od strane Grčkog nacionalnog tijela za akreditaciju (ESYD) koje je jedan od osnivača EA (Evropska akreditacija), član IAF-a (Međunarodni akreditacioni forum) i potpisnik svih relevantnih MLA-ova (Multilateralnih sporazuma).

Sertifikaciona kuća RigCert je na svom zvaničnom sajtu (www.rigcert.org) omogućila online provjeru validnosti sertifikata koje posjedujete.

RIGCERT CERTIFICATION BODY

Address: 27-29 George Enescu Str., Bucharest 1, Romania Palatul UGIR 1903, Phone: +4 0788 468 181, Email: office@certind.ro

OSTALE SERTIFIKACIONE KUĆE

RIGCERT CERTIFICATION BODY

Address:<br /> 27-29 George Enescu Str., Bucharest 1, Romania<br /> Palatul UGIR 1903</p> <p>Phone: +4 0788 468 181</p> <p>Email: office@certind.ro